DEC
thu

12

mon

16

JAN
sat

18

mon

20

FEB
tue

04

thu

06

MAR
tue

03

tue

24 07

APR
tue

07

Elizabeth Sikiaridi & Frans Vogelaar (Hybrid Space Lab)

07 October 2016

Hybrid Space Lab is een in Berlijn gevestigde denktank en ontwerplab dat zich bezighoudt met culturele innovatie. De oprichters zijn Elizabeth Sikiaridi en Frans Vogelaar. In HSL werken ontwerpers, architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en mediakunstenaars met software- en hardwaretechnici samen aan de ontwikkeling van projecten voor gecombineerd analoog-digitale, stedelijke, architectonische, ontwerp- en mediaruimtes. Hun werk varieert van urban games en stedelijke ontwikkeling , tot gebouwen en interieur architectuur, 1:1 industriële ontwerpapplicaties en wearables (kleding).

Prof. Frans Vogelaar heeft industrieel ontwerpen gestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven en architectuur en stedenbouw aan de Architectural Association School of Architecture (AA) in Londen. Hij heeft gewerkt bij het architecten- en ontwerpbureau Studio Alchymia (Allessandro Mendini) in Milaan en bij het Office for Metropolitan Architecture (OMA/Rem Koolhaas) in Rotterdam.

Prof. Elizabeth Sikiaridi doceert vanaf 1997 landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning aan de Universiteit van Duisberg-Essen en aan de Hogeschool Ostwestfalen-Lippe. Ze heeft architectuur en stedenbouw gestudeerd aan de École d’Architecture de Belleville in Parijs en aan de Technische Universiteit van Darmstadt. Zij heeft gewerkt bij architectenbureau Behnisch & Partner in Stuttgart en als universitair hoofddocent aan de Technische Universiteit van Berlijn.

Elizabeth  Sikiaridi en Frans Vogelaar gaven bij U staat hier op 10 november 2016 de workshop ‘TOURcity’.

http://hybridspacelab.net/

You are here

Art, the city and the future


one day festival10 Nov '16