Egon Hanfstingl

people
Egon Hanfstingl (Düsseldorf, DE, 1960), kok en kunstenaar, werkt met voedsel voor een breder inzicht. Sedert 1986 werkt hij samen met Louwrien Wijers, allereerst om 'Art meets Science and Spirituality in a changing Economy' te realiseren. In 1993 richtte hij ‘Harmony Foods for Health and Happiness’ op, een sociaal sculptuurproject voor vers, lokaal, biologisch voedsel. In 2011 was hij onderdeel van de ‘Sticky Rice’ workshop in het ‘Institut für Raumexperimente’ in Berlijn. In 2014 bedacht hij de ‘Blissful Peace Soup’ voor ‘Festival of Future Nows’ in Berlijn, dat doorreisde naar Guangzhou in China. In 2016 ontwikkelde hij zijn 'Everybody is an Artist Food Workshop’ die tijdens Cure Park in het Amsterdamse Bos in 2017 en in 2018 tijdens ‘100 dagen Beuys’ in Ferwerd gepresenteerd werden. In 2023 maakte hij de ‘Saffraan Honing Hangop Delicatesse’ die hij met een voordracht over voeding in W139, Amsterdam, aanbood.
things.1923.egonhh.webp
related content
things.1881.conferentiefutureartschool.webp
news – 19 sep. 2023

Future Art School; (Un)learning Practices

Aankondiging ArtEZ tweedaagse