publicationessaypodcastinterviewvideoblognewsonline coursespeopleAPRIA

SURFEN & DUIKEN

blog by Fleur Bokhoven – 27 May 2014
ArtEZ studium generale presenteert op 7 november 2014 in Zwolle het eendaagse festival SURFEN & DUIKEN:

Een hoorcollege in de disco, mét afterparty. Een digitale sabbat. Een intensieve yogales of een spiritueel weekend. Op Facebook like je een goed doel. Je bent betrokken en zelfbewust en laat dat zien.

Wat zijn jouw ambities en idealen? De vrijheid die je hebt om je leven in te richten, kan verlammend werken. Alles kan en mag. Maar het is uiteindelijk aan jou om keuzes te maken. Diepgang en waarde te creëren en betekenis te geven aan jouw bestaan. Niet makkelijk, want hoe doe je dat? Oppervlakkige verleidingen bieden zich in een razend tempo aan. Die lekkere vette snack bijvoorbeeld, tóch aantrekkelijk na een avondje stappen. Morgen maar weer een biologische groenteshake. Zwicht je voor dat shirt van de H&M of doe je mee aan de Buy Nothing New-maand?

Waar zoek jij betekenis? Duik je diep en vind je het in boeken en spiritualiteit? Of vind je het al surfend aan de oppervlakte overal om je heen? Sluit het een het ander uit of is oppervlakkigheid juist de nieuwe diepgang?

Tijdens SURFEN & DUIKEN banen we ons een weg door onze supersnelle levens en laten we ons meenemen door kunstenaars en denkers uit kunst, wetenschap en maatschappij in onze zoektocht naar verdieping en geluk.
events:

Surfing & Diving

A one day festival on depth and meaning in a world of superficial temptations.


one day festival07 Nov '14