DEC
mon

07

wed

16

Marta Pisco

13 February 2015

Marta Pisco gaf samen met theatermaker Petra Ardai de workshop: Remember now tijdens de Grote Geheugen Show op 13 februari 2015, ook was zij gids tijdens de voorstelling The Cloud van TG Space.

De voorstelling The Cloud heeft internationaal en nationaal met veel succes getoerd. Nu was Arnhem het decor van deze fascinerende reis door de tijd.
In The Cloud neemt TG Space de toeschouwers mee naar het jaar 2065 om vanuit 50 jaar afstand terug te kijken naar het nu. Het publiek wordt rondgeleid in het openluchtmuseum van 2015. Het is 50 jaar geleden dat de Omwenteling plaatsvond, die de mensheid behoedde voor de Catastrofe. In de loop der tijd is men zijn geschiedenis langzamerhand vergeten en zo gewend geraakt aan het goede en harmonieuze leven anno 2065, dat het niet meer gewaardeerd wordt. Na een warme ontvangst, gidsen Petra Ardai, Marta Pisco en Marco Chardon de bezoekers, die worden uitgerust met een hoofdtelefoon, door het openluchtmuseum, waar animators het leven van 2015 naspelen. Toekomst vermengt zich met heden, feiten met fictie.

The Great Memory Show

A one day festival on the brain and art


one day festival13 Feb '15

related