Conference Future Art School; (Un)learning Practices

part of: Future Art School
On Thursday 30 November and Friday 1 December 2023, ArtEZ Studium Generale organised a vibrant two-day event on the Future Art School in collaboration with Artisteducator in Theatre & Media, DBKV Zwolle and Professorship AeCT. Check out the recaps below and read all about the programme, speakers and experiences.
Op donderdag 30 november en vrijdag 1 december 2023 organiseerde ArtEZ Studium Generale in samenwerking met Artisteducator in Theater & Media, DBKV Zwolle en Lectoraat AeCT een bruisende tweedaagse over de Future Art School. Bekijk hieronder de terugblikken en lees alles terug over het programma, de sprekers en ervaringen.
blog – dec '23

'Wat ik op de kunsthogeschool van de toekomst graag zou leren'

Terugblik op de conferentie Future Art School; (Un)learning Practices en openingswoord Lotte van den Berg

Bijna 350 docenten, studenten, medewerkers, hoofden, directeuren en andere managers namen deel aan de ArtEZ conferentie. Meer dan 40 studenten en collega’s en door hen aangedragen experts droegen bij aan de programmalijnen via een Open Call. Bekijk hier een foto verslag en lees het openingswoord van Lotte van den Berg.

news – nov '23

Programma Future Art School; (Un)learning Practices

Schrijf je nu in voor de ArtEZ tweedaagse

Vind hier de aankondiging van het gehele programma van de ArtEZ tweedaagse: Future Art School; (Un)learning Practices, op 30 november en 1 december 2023 in Zwolle Spoorzone. En lees achteraf nog eens rustig over de sprekers en de verschillende programmalijnen.

news – oct '23

Programma Preview Future Art School; (Un)learning Practices

ArtEZ tweedaagse 30 november en 1 december 2023

Tussendoor gaven we een inkijkje in het programma:
We vroegen voor deze preview een aantal gasten om in één zin hun hogeschool van de toekomst te beschrijven en een project of geluid aan ons te sturen dat voor hen de kunsthogeschool van de toekomst verbeeldt.

news – sep '23

Future Art School; (Un)learning Practices

Aankondiging ArtEZ tweedaagse

Lees hier de aankondiging van de conferentie terug:
Op 30 november en 1 december 2023 vindt in Zwolle Spoorzone de conferentie Future Art School: (Un)learning Practices plaats. Tijdens deze ArtEZ tweedaagse onderzoeken studenten, docenten en onderzoekers intensief de vraag: Hoe ziet de kunsthogeschool van de toekomst eruit? Hoe zal die ruiken, klinken, voelen?

news – jul '23

Open Call Future Art School Conference

OPEN CALL voor ArtEZ studenten, docenten en onderzoekers

In de samenstelling van het programma van de conferentie waren we op zoek naar jou. Voorstellen konden worden gedaan door ArtEZ studenten, docenten of onderzoekers. Lees hier de Open Call terug.