publicationessaypodcastinterviewvideoblognewsonline coursespeopleAPRIA

Hoe gebruik jij de ruimte?

blog
Als je in Arnhem studeert heb je hem misschien weleens zien zitten, in zijn huisje. Henry Alles, theatermaker en student Master of Theatre Practices. Vanuit zijn huisje onderzoekt hij hoe de ruimte functioneert. Hoe gebruikers haar gebruiken. Volgens de regels of niet. Vrijer misschien.

In aanloop naar het programma Revolte verplaatst Henry Alles zijn onderzoek naar Enschede. Wat mag hier wel en wat niet? Is dit oké of moet het anders? Wat vind jij? Vanuit zijn eigen gebouwde huisje onderzoekt Henry de ruimtes van de AKI en het conservatorium in Enschede.

Als je in Enschede studeert kom je hem binnenkort dus tegen. Henry bivakkeert tijdelijk in het conservatorium (vanaf 16 oktober) en daarna een aantal dagen in de AKI (vanaf 6 november). Hij zal je aanspreken op hoe jij de ruimte gebruikt. En het liefst bouwt Henry, in samenwerking met studenten en passanten, aan een operateske performance, met een huisje, een orkest en mening. Om gezamenlijk een stem te geven aan de gebruikers van de ruimte.

Als je je geroepen voelt hier iets van te vinden – het is immers ook jouw ruimte – doe dan mee! Neem plaats, zing je protest, wees aanwezig, maak een statement. Op 9 november weten we of ArtEZ zijn ruimtes in Enschede wel goed gebruikt.
events:

Revolt

one day festival09 Nov '17