NOV
wed

03

wed

10

tue

23

dossier Sexualitydossier Gender

Diversity Stories blogger: Willemijn Kranendonk

26 February 2018

ArtEZ studium generale richt zich de komende jaren op het thema Diversity Stories. Diversiteit is een complex begrip dat we op meerdere lagen gaan ontrafelen en onderzoeken. We besteden aandacht aan gender, feminisme, burgerschap en diversiteit in denken. Ook kijken we naar inclusiviteit binnen ArtEZ als hogeschool voor de kunsten. Daarbij proberen we antwoord te vinden op de vraag: Diversity for What? Volg ons via #diversitystories.

Ontmoet Willemijn Kranendonk!
Willemijn Kranendonk (1994) zit in het derde jaar van de opleiding Creative Writing aan ArtEZ Arnhem. Ze schrijft korte verhalen en poëzie en onderzoekt daarin wat het voor haar betekent om een vrouw te zijn. In 2017 stond ze in de finale van Write Now! met haar verhaal Veiligheidsvest. Haar werk verscheen o. a. op De Optimist en ze trad op bij de Nijmeegse Gedichtennacht. Ze loopt momenteel stage bij Perdu in Amsterdam en doet de productie van Mooie Woorden in Utrecht.

Voor het thema Diversity Stories zal Willemijn maandelijks bloggen over de zoektocht naar seksualiteit – die van anderen en van haarzelf. Willemijns eerste blog verschijnt begin maart. Tijdens SEX & the Sexual Politics of the Gaze zal zij voordragen uit eigen werk.

SEX & the Sexual Politics of the Gaze

one day festival15 Mar '18