Terugkomdag LAND

met filosoof en ArtEZ docent DBKV Anouk Mulders

Monday 23 May '22 Auditorium, Oude Kraan 26 (OK26) Arnhem en online via Zoom
(archive)

taal: Nederlands gesproken
Filosoof en ArtEZ docent DBKV Anouk Mulders, maakte voor ons de lessenserie LAND, over de relatie tussen eigendom van land en klimaatafbraak. In drie lessen onderzoek je wat het thema voor jou en jouw makerschap betekent. In je eigen tempo en tijd te volgen, met filmpjes, teksten, theoretische en praktische opdrachten. Op 23 mei om 17.00 uur organiseren we een bijeenkomst, waarin Anouk samen met jou reflecteert op wat je hebt gemaakt en ontdekt. Inschrijven voor deze bijeenkomst kan hieronder.

Mocht je mee hebben gedaan aan de online lessenserie LAND (of dat nog willen doen), ben je van harte welkom. Neem je ervaringen en gemaakte opdrachten rondom de lessen mee om ze met Anouk te bespreken. Het is een meerwaarde om academie-breed en discipline-overstijgend te kunnen reflecteren op gemaakt werk; de aanpak, gedachten en ideeën die je dat hebben opgebracht en wat daar juist verschillen en/of overeenkomsten in zijn. Ook voor mensen die niet hebben meegedaan aan de lessenserie kan het bijwonen van deze avond zeker interessant zijn.

Dit event vindt plaats om 18.00 in het Auditorium, Oude Kraan 26 (OK26) in Arnhem en is daarnaast online te volgen via Zoom: zoom.us/j/92759729744

De lessenserie is bedoeld voor makers en denkers die geïnteresseerd zijn in vragen die leven in kunst, wetenschap en samenleving en de samenhang daartussen. Deze lessenserie is gemaakt in opdracht van online magazine Mister Motley en ArtEZ studium generale en is Nederlandstalig.

Naar de online lessenserie LAND