Cracking the code

Working Conference

Friday 15 November '19 Theatrium ArtEZ Arnhem
(archive)

taal: (voornamelijk) Nederlands gesproken
entree: voor docenten, medewerkers en studenten van alle educatieve opleidingen van ArtEZ
Wat heeft een artist-educator nodig om te werken met groepen van hoge diversiteit in etniciteit, gender, klasse en cultuur-maatschappelijk achtergrond? Past ons kunstonderwijs nog bij de samenleving van vandaag?

Tijdens de werkconferentie Cracking the Code onderzoeken vertegenwoordigers van de docentenopleidingen, de masters en het lectoraat van ArtEZ samen met ArtEZ studium generale welke veranderingen er nodig zijn en wat we allemaal zelf kunnen doen.

We gaan het hebben over kunsteducatie, community arts en onze eigen blind spots. Ook delen we de resultaten van de ArtEZ-projecten en onderzoek, als stof tot nadenken en inspiratie door mooie voorbeelden. Die zal ook volop aanwezig zijn in workshops en inspiratielezingen met good practices en discussies met studenten, docenten en kunstenaars.

Gastsprekers:
Abdul Aziz Diallo, Chantal Suissa-Runne, Floor van Woensel met Het Dorp, Eef Veldkamp, Elmar Noteboom, Emiel Copini, Ilse Oostvogels, John Johnston, Lucas Dols, Nancy Jouwe, Pomme Willemse en vertegenwoordigers van studentenprojecten.