18 mei lanceert het studium generale i.s.m. Dennis Gaens (schrijver, radiomaker, docent Creative Writing) de podcast Diversity Stories.

Feestelijke releaseparty
18 mei 17.00 – 18.30 uur
Kantine Rietveldgebouw
Met live performances door de makers

Met bijdragen van Silas Neumann, Hester Brands & Chet Bugter & Chinouk Filique de Miranda, Asu Aksu & Zahide Fürstenberger, Femke Bosma, Renske van Gelder & Tosca Mitkowska & Marieke Sytema (WIIS), Nina de Haas, Christine Ayo en Pelumi Adejumo.

Lees meer over de bijdragen >>

De podcast Diversity Stories biedt een caleidoscopische blik op het thema diversiteit vanuit studentenperspectief. Met heel persoonlijke verhalen over gender en identiteit, een pittige kritiek op het modesysteem, gesprekken over wat je naam over je verraadt, een heuse Menstruatieopera, übergeestige dialogen tussen twee expats die zich beklagen over de eetcultuur, taal en bureaucratie, en meer!

Diversity Stories wordt geproduceerd door ondercast in opdracht van ArtEZ studium generale.

Beluister hier de trailer!

NB: De podcast bestaat uit Engels- en Nederlandstalige bijdragen. De voice-overs zijn in het Nederlands. Vanwege de vaak persoonlijke verhalen en de coherentie van de podcast als geheel hebben we ervoor gekozen om zoveel mogelijk de moedertaal aan te houden.