Mr. Weazley

Benjamin Thode en Andrej Bragin studeren aan het ArtEZ conservatorium, pop & Jazz in Arnhem.  Ze maken al jaren samen muziek in verschillende bands en met verschillende bezettingen, onder meer in Leeways. (http://www.leeways.nl/). Nu spelen ze met zes andere muzikanten in de band Mr. Weazley.

Op 9 november treden Benjamin en Andrej op in een duosetting.  In opdracht van ArtEZ studium generale bewerkte Benjamin de populaire protestsong ‘The Revolution wil not be Televised’ van Gill Scott-Heron, waarmee hij verwees naar een veelgehoorde slogan van de Black Power beweging uit de jaren ’60.  De nieuwe versie wordt live uitgevoerd tijdens Revolte op  9 november 2017 in Enschede. Kom alvast in de stemming voor Mr. Weazley met het nummer Commitment:

Als Mr. Weazley bracht Benjamin onlangs zijn solosingle uit, check de videoclip:

Nieuwste gasten