Ruben Ferwerda

Stedenbouwkundig ontwerper Ruben Ferwerda werkt als docent bij de opleidingen Stedenbouwkundig Ontwerpen en Ruimtelijke Ontwikkeling van Saxion. Hij is gefascineerd door narrativiteit, migratie en utopisch denken en onderzoekt ontwerpmethodieken waarin idealisme en intuïtie samengaan. Ruben is coördinator en coach binnen Saxion stadsLAB, een broedplaats waar experimenteren, inter-actie en co-creatie centraal staan. Het biedt een platform voor bewoners en professionals van organisaties en instellingen om samen met studenten, docenten en onderzoekers met verschillende achtergronden te werken aan ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken.

Ruben begeleidt de workshop TOURcity van Elizabeth Sikiaridi en Frans Vogelaar (professors en partners Hybrid Space Lab).

Nieuwste gasten