foto Oscar Kocken

Oscar Kocken

Oscar Kocken werkt als schrijver, theatermaker, interviewer, dagvoorzitter en presentator. Na een korte studie Theaterwetenschap publiceerde hij in diverse (vak)bladen.Hij maakte programma’s voor o.a. Oerol, De Parade, VPRO, Zwarte Cross, Theaterfestival Boulevard en Lowlands. In 2008 debuteerde hij als theaterschrijver met De Waardin. Zijn voorstelling Bejaarden & Begeerte (2009 Zuidelijk Toneel) is nog altijd op tournee.

In 2011 richtte hij zijn eigen gezelschap op: De Orde van de Dag, waarmee hij o.a. een satirische actualiteitenshow maakt.  Recent maakte hij Zomaargasten, waarin hij samen met Patrick Nederkoorn in gesprek gaat met nietsvermoedende gasten, die tot enkele seconden daarvoor nog Onbekende Nederlanders waren.
www.oscarkocken.nl

foto: Willem Popelier

Oscar Kocken trad op 6 november 2015 bij Frankenstein Festival: Homo Technicus op als moderator tijdens het lezingenprogramma.

 

 

 

 

 

 

Nieuwste gasten